Linkuri accesibilitate

De la atacuri cu verde de briliant la cadouri pentru spitale


De la atacuri cu verde de briliant la cadouri pentru spitale
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:40 0:00
Link direct

Aţi remarcat şi voi, stimaţi ascultători, un soi de schimbare în societatea noastră? La ce mă refer? Păi, la partidele şi partiduţele moldoveneşti care au devenit extrem de active, harnice, grijulii, făcătoare de lucruri bune! Sunt asemenea perioade în viaţa noastră când partidele parcă se apropie de noi, parcă trăiesc dramele noastre cotidiene, când fac tot soiul de binefaceri şi vorbesc zi şi noapte despre grijile oamenilor. Da, e vorba de perioadele de dinaintea alegerilor. Pluteşte atunci în aer grija pentru simplul muritor!

Sosirea dozelor de vaccin Sputnik-V pe Aeroportul Chișinău
Sosirea dozelor de vaccin Sputnik-V pe Aeroportul Chișinău

PAS acum ne salvează zilnic de tirania oligarhilor insuportabili, aciuaţi în Parlament! PSRM ne-a aduc vaccinuri Sputnik V, chit că socoteala de-a acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Partidul Dezvoltării şi Consolidării al lui Ion Chicu a inventat o mare bucurie pentru noi: guvernul cu numai 4 ministere. Iar deunăzi a ieşit în lumina reflectoarelor Partidul Acasă Construim Europa (PACE) al lui Gheorghe Cavcaliuc.

Acesta începuse campania electorală, căci în fond suntem deja în campanie, printr-o gafă mare: atacul cu verde de briliant asupra unui funcţionar care îşi făcuse vaccin peste rând. E de presupus că domnul Cavcaliuc şi coechipierii săi şi-au dat seama că nu au nici o şansă cu asemenea atacuri reprobabile-bizare şi au schimbat rapid macazul. Deunăzi membrii PACE au venit la Spitalul raional din Criuleni cu salopete, halate sterilizate şi… fructe proaspete! La spital, membrii PACE au spus următoarele: „Pandemia ne-a amintit cât de mult politicienii noștri au neglijat acest domeniu. Prin urmare, noi am decis să ne implicăm, personal”.

Ce să zic? Foarte frumos! Un gest mult mai merituos decât atacul cu verde de briliant. Sper că şi după alegeri va continua implicarea personală. Aşadar, acum polticienii coboară în popor. În zilele următoare, caravana lucrurilor bune făcute de politicieni îşi va continua drumul. Suntem pe fază.

AntiNostalgia 2 – privind spre viitor

Radio Europa Liberă organizează al doilea sezon: din nou filme documentare, dezbateri și mulți invitați din țară și din străinătate pentru a discuta despre lecțiile trecutului ca șansă de a modela un viitor diferit. Un dialog între generații, la care toată lumea este binevenită

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG