Linkuri accesibilitate

De la OrheiLand la… NordLand!


Parc de distracții, imagine generică.
Parc de distracții, imagine generică.
De la OrheiLand la… NordLand!
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:07 0:00

Marina Tauber, candidata Partidului Şor la funcţia de primar al oraşului Bălţi, ne-a povestit cum vrea să transforme din temelie urbea din nordul republicii. Multe idei are Marina Tauber, dar una care nu poate fi trecută cu vederea e facerea celui mai mare parc de distracţii din Europa de Sud-Est. Aşadar, după OrheiLand, e posibil să avem un ditamai NordLand la Bălţi.

Distracţia nu e o chestie rea, moldovenii au avut mereu nevoie de distracţie, de fapt, chiar şi acolo unde e multă sărăcie şi brambureală, distracţia are mare trecere. Iar un truc pe care mulţi politicieni din multe epoci îl utilizează e acela ca să-i oferi distracţie omului copleşit de griji şi astfel să-l îmbunezi, să-i atenuezi nemulţumirile. Am impresia că Partidul Şor e campion al republicii la capitolul distracţie. Îmi povestea un cunoscut că, înainte de pandemie, mergea mereu la nişte dansuri organizate de Partidul Şor, la care puteai să bei gratis cafele şi ceaiuri, ba chiar să îngurgitezi biscuiţi şi bomoboane. E de presupus deci că în cazul în care ar obţine puterea deplină, aidoma PAS-ului, Partidul Şor ar transforma întreaga republică într-un uriaş parc de distracţii. Vă imaginaţi aşa ceva?

Vom vedea în curând dacă doamna Tauber va reuşi să învingă la Bălţi, cu ideea NordLand-ului pe post de promisiune seducătoare. Vreau, în final să spun iată ce. N-ar strica totuşi să ne lămurim cu situaţia liderului Ilan Şor, condamnat în prima instanţă. Asta ca să putem intra fără ezitări în OrheiLand şi alte parcuri de distracţii care vor mai apărea.

XS
SM
MD
LG