Linkuri accesibilitate

Decizia PAS şi marea nedumerire


Maia Sandu la demonstrația de la Chișinău cu ocazia Zilei Europei

Nu sunt cei din PAS primii politicieni moldoveni care dau peste cap aşteptările unor alegători.

Faptul că PAS-ul condus de Maia Sandu a luat decizia să sprijine candidatura socialistei Zinaida Greceanîi a generat multă nedumerire pe FB. Unii au căzut pradă suferinţei. Alţii vorbesc despre trădare. Sunt decepţionaţi mai cu seamă cei care au votat în alegeri pentru PAS.

Decizia PAS şi marea nedumerire
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:52 0:00
Link direct

Sunt foarte calm deoarece nu cred că e un gest ieşit din comun. În politica moldovenească au existat mereu surprize, ca să nu mai pomenim de traseismul politic care e la ordinea zilei. Nu sunt cei din PAS primii politicieni moldoveni care dau peste cap aşteptările unor alegători. Şi-apoi PAS a încercat să-şi justifice opţiunea, invocînd „dezoligarhizarea”.

Imediat după alegeri, am presupus, într-o discuţie cu cîţiva colegi, că o alianţă ACUM + PSRM e posibilă. Ei bine, colegii au spus că exagerez, că am fantezii scriitoriceşti. E adevărat că sunt autorul unor distopii, dar iată că fanteziile mele sunt pe cale de a deveni realitate.

Ce vreau să spun? O chestie banală. În RM, dacă ai trăit în tranziţie, dacă ai un dram de discernămînt, dacă ai urmărit ani de zile fojgăiala din arena politică, ar trebui să fii foarte circumspect atunci cînd e vorba de clasa politică. Şi să te aştepţi la orice. Ca să suferi mai puţin.

Vezi comentarii (3)

Acest forum a fost închis
XS
SM
MD
LG