Linkuri accesibilitate

Diacov, Plahotniuc şi regretul fostului preşedinte Timofti


Nicolae Timofti la Praga
Nicolae Timofti la Praga

Ce vor zice acum cetăţenii care îl venerau pe fostul preşedinte pentru curajul de a respinge candidatura lui Plahotniuc?

Îi mulţumim domnului Dumitru Diacov că ne-a mai furnizat nişte amănunte din viaţa fostului preşedinte Timofti. Căci domnul Timofti, după ce a plecat din Palatul Prezidenţial a luat parcă apă-n gură. Nu mai ştim ce face, cum se odihneşte, nu ştim cu ce probleme se confruntă, la ce se gîndeşte. De parcă nici nu a fost omul un îndrumător al maselor. A plecat şi tace. Or masele vor să ştie ce mai face fostul lor conducător. De aceea, îi mulţumim încă o dată lui Dumitru Diacov.

Diacov, Plahotniuc şi regretul fostului preşedinte Timofti
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:17 0:00
Link direct

De altfel, amănuntul pe care Dumitru Diacov l-a divulgat într-un interviu pentru Europa Liberă e foarte interesant. Cică acum o lună-două domnul Diacov s-a întîlnit cu domnul Timofti, iar ultimul îi zice aşa: „Dumitru, îmi pare rău că n-am făcut chestia asta”. Adică omul regreta sincer faptul că nu l-a ajutat pe Vlad Plahotniuc să devină premier. Iar Dumitru Diacov l-a probozit în felul următor: „Iată vezi, domnule Timofti, îți pare rău, și cine de la părutul ista de rău are vreun folos?”.

Graţie lui Dumitru Diacov am aflat şi noi că Nicolae Timofti are un regret. Numai că – dacă ce spune Dumitru Diacov e adevărat – ce vor zice acum cetăţenii care îl venerau pe fostul preşedinte pentru curajul de a respinge candidatura lui Plahotniuc. Atunci s-au auzit multe cuvinte frumoase despre domnul Timofti. Acum ce să facă cei care au pronunţat cuvintele acelea frumoase?

Indiscutabil, mărturisirea lui Dumitru Diacov e benefică. Ea nu numai că-l scoate pe fostul preşedinte dintr-un con de umbra, ci şi îl apropie halucinant de simplul muritor cu problemele lui cotidiene. Da, are şi domnul Timofti regrete ca toată lumea. E la fel ca şi noi! Şi asta, în fond, e minunat!

XS
SM
MD
LG