Linkuri accesibilitate

Firma credincioșilor


Adidași în reduceri la Galeries Lafayette, Paris
Adidași în reduceri la Galeries Lafayette, Paris

Vrem sau nu, purtăm inscripții, sigle și simboluri de firmă. Pe orice.

Toată lumea e o marcă. Vrem sau nu, purtăm inscripții, sigle și simboluri de firmă. Pe orice. De la pantofi pînă la pălărie, aproape nimic nu mai e liber de însemnul de firmă. Litere misterioase, figuri geometrice ambițioase, culori de identificare și semnături de creatori celebri stau la vedere, ca un certificat imbatabil.

Jurnal de corespondent: Traian Ungureanu (Londra)
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:27 0:00
Link direct

Nenumărați Calvin, Salvatore, Ralph sau Nike, Adidas, Lotto și Dr. Dre spun două lucuri. Mai întîi, numele fabricantului sau măcar al fabricantului falisificsat.

Mai important, însemnele de firmă dau efectul de confirmare. Purtătorul hainei sau genții marcată de un nume de firmă știe că va fi recunoscut ca membru al tribului care își permite să cumpere. Purtătorul arată că știe, că are acces și că face parte din lumea bună. Ceea ce obligă la simț critic.

Astfel, cine apare cu însemne de firmă uitată sau necunoscută va fi luat în rîs și respins. Rețeaua de prieteni și mediile de întîlnire sînt biserici ale purtătorilor de firmă bună. În care intră numai credincioșii adevărați.

Previous Next

XS
SM
MD
LG