Linkuri accesibilitate

Igor Dodon şi familiile noastre


Președintele Igor Dodon și prima doamnă Galina Dodon, la ceremonia de lansare a „Anului Familiei”, 28 ianuarie 2019

În cea mai săracă ţară din Europa şi în una din cele mai corupte din lume, familia are probleme imense, cronice.

De cum a devenit preşedinte, Igor Dodon s-a procopsit cu o nouă preocupare. Preşedintele are grijă de familiile din RM. Graţie lui a fost lansat deunăzi, printr-un spectacol, Anul Familiei. Igor Dodon a trecut în revistă principalele pericole pentru familiile din RM: nesiguranţa socială, creşterea numărului divorţurilor, depopularea, migraţia.

Igor Dodon şi familiile noastre
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:08 0:00
Link direct


Cum şi era de aşteptat, Igor Dodon a trecut cu vederea cel mai mare pericol. Mi se pare de domeniul evidenţei că cel mai mare pericol pentru familiile noastre, de la 1991 încoace, e clasa politică moldovenească, incompetentă, coruptă, rapace. Din cauza acestui pericol fug oamenii din ţară. Din pricina acestor conducători se destramă familiile. Iar pericolele enumerate de Igor Dodon sunt de fapt cauze.

„Este nevoie ca toţi factorii de decizie să conştientizeze riscurile situaţiei şi să aplice cît mai ferm politici sociale eficiente…” declară Igor Dodon. Păi, Igor Dodon, fiind preşedinte, nu are decît să conştientizeze gravitatea situaţiei. Altceva e că numai cu această conştientizare nu vom face mare lucru. Iar politicile sociale invocate de Igor Dodon unde sunt? Despre ele se vorbeşte ani de zile. Şi ce avem? Mai nimic. O sumedenie de oameni continuă să plece din RM.

Să vorbeşti frumos despre familie în timpul campaniei electorale nu e suficient. Familia în RM supravieţuieşte cum poate. În cea mai săracă ţară din Europa şi în una din cele mai corupte din lume, familia are probleme imense, cronice.

XS
SM
MD
LG