Linkuri accesibilitate

Igor Dodon nu e Angela Merkel


Cancelara Germaniei, Angela Merkel (foto arhivă) care s-a autoizolat duminică, 22 martie, după ce s-a constatat că doctorul cu care fusese în contact recent era contaminat cu noul coronavirus.

M-a şocat realmente declaraţia recentă a preşedintelui Dodon, aceea că virusul Covid -19 poate să treacă prin noi ca un soi de gripă şi noi nici să nu-l simţim prea tare.

Iulian Ciocan „Dodon nu este Angela Merkel”
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:54 0:00
Link directM-a şocat pentru că văd ce spun în acelaşi timp alţi preşedinţi şi lideri de state. Angela Merkel ne spune, îngrijorată, că acest virus ucigaş e cel mai mare pericol pentru germani de la cel de-al doilea război mondial. Preşedintele român Klaus Iohannis îi îndeamnă pe români să fie vigilenţi şi responsabili şi vorbeşte despre un imens pericol.

Constatarea halucinantă a lui Igor Dodon e de neînţeles deoarece chiar în zilele astea în Italia mor sute de oameni, iar sistemul medical din peninsulă nu mai face faţă numărului de îmbolnăviri. E o tragedie mare acolo. Chiar n-o vede preşedintele de pe malurile Bîcului? Sau poate RM are un sitem medical hiperdotat, gata să facă faţă virusului? Nici nu vreau să-mi imaginez ce va fi în Moldova dacă vom avea la fel de multe îmbolnăviri.

Şi cum vine asta? Pe de o parte, te ocupi de decretarea stării de urgenţă, iar pe de altă parte, le dai de înţeles cetăţenilor că virusul e un fleac? Nu e o contradicţie periculoasa asta? Ce să înţeleagă acum cetăţenii? Că totul e un joc, că se pot plimba lejer unde vor?

Pe de o parte, vorbeşti despre iresponsabilitatea unor concetăţeni de-ai noştri, iar pe de altă parte, spui că virusul e o chestie lejeră şi organizezi alegeri în Hânceşti. Sunt foarte descumpănit şi dezamăgit, stimaţi ascultători.

Vezi comentarii (1)

Acest forum a fost închis
XS
SM
MD
LG