Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invita emisiunii este jurnalista MArina Ciobanu.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:01 0:00
Link direct


„Din ultimul număr al Ziarului de Gardă din acest an aflați detalii despre cele mai recente modificări din Guvern, cine sunt miniștrii care pleacă și cine vine în locul lor.

Tot în ziarul de mâine aflați cine este Bogdan Zumbreanu, noul director al Centrului Național Anticorupție, și ce spune acesta despre rudele sale cu conexiuni politice. Numiri noi s-au făcut și la Procuratura Anticorupție. Cine a devenit noua adjunctă a procurorului șef și ce dosare de rezonanță a instrumentat aceasta, aflați din Ziarul de Gardă.

În ziarul de joi găsiți și o analiză comparativă a procedurilor de achiziții publice din Moldova, Ucraina și Georgia. Veți avea ocazia să aflați ce înseamnă metoda „pereților de sticlă” din Georgia și „toți văd totul” din Ucraina. De la vecinii din vest aflați despre impactul aderării României la NATO, evoluția militarilor români și planurile de dotare cu tehnică militară ale Bucureștiului.

De asemenea, citiți un interviu cu pictorița Cezara Kolesnic, care spune că dacă nu se produce o schimbare în interiorul fiecăruia dintre noi, nu are cum să se producă schimbări nici la nivel politic”.

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG