Linkuri accesibilitate

Bilete pentru mai tîrziu


Lucrul bun e că atîția oameni pot călători relativ ușor spre familiile de acasă.

I se poate spune exodul pascal. De la Lisabona, la Palermo, din toată Europa, sute de mii de români pleacă spre România și Republia Moldova.

Cursele companiilor aviatice mari și mici sînt complet ocupate de valul românesc, în drum spre sărbătorile Paștelui. Cu săptămîni înainte, e imposibil să mai găsești un bilet spre vreuna din destinațiile românești sau moldovenești.

Jurnal de corespondent: Traian Ungureanu (Londra)
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:26 0:00

Lucrul bun e că atîția oameni pot călători relativ ușor spre familiile de acasă. Lucrul rău e că nu există companie care să nu se înfrupte din pleașcă. Prețul biletelor explodează în săptămînile premergătoare. Destui români nu își permit costul biletului și rămîn pe unde s-au pripășit, în Belgia, Anglia sau Italia. Evident, nimeni nu cere caritate sau gratuitate dar lăcomia comercială e mult prea evidentă.

Așadar, femeia de serviciu cu care am vorbit la Bruxelles va petrece Paștele pe Skype, de vorbă cu familia din Botoșani. Bilete ieftine vor fi abia peste 2 săptămîni. Adică atunci cînd n-are cum să lipsească de la muncă.

Previous Next

XS
SM
MD
LG