Linkuri accesibilitate

Liber ca bradul


Moș Crăciun e prezent dar pitit în spatele bradului nu se distinge bine.

Bradul de Crăciun și-a cîștigat, în sfîrșit libertatea. Astfel, în țările anglo-saxone, împodobirea bradului e o chestiune de loterie personală. Cu o lună înainte de Crăciun? Nici o problemă, dacă așa vrea proprietarul.

Jurnal de corespondent: Traian Ungureanu (Londra)
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:21 0:00
Link direct

La Bruxelles poate fi, deja, admirat în sediiile de instituții europene, bradul de placaj cu toate detaliile splendide ale acestui nobil material, în primul rînd bejul optimist. În cartierul studențesc al orașului, poate fi admirat bradul politic, alcătuit din rulmenți și ornat cu mesaje anti-Trump.

Pe felicitările oficiale, poate fi observat bradul digital, format din lanțuri de cifre și simboluri de tastatură. O primărie locală a inuagurat, lîngă Bruxelles, bradul minimalist alcătuit dintr-o prăjină de oțel cu plete de sîrmă fină.

Creația supremă aparține unei galerii de artă care a legat de tavan un glob și cere publicului să admire bradul invizibil. Moș Crăciun e, de asemenea, prezent dar, fiind pitit în spatele bradului, nu se distinge bine.

AntiNostalgia 2 – privind spre viitor

Radio Europa Liberă organizează al doilea sezon: din nou filme documentare, dezbateri și mulți invitați din țară și din străinătate pentru a discuta despre lecțiile trecutului ca șansă de a modela un viitor diferit. Un dialog între generații, la care toată lumea este binevenită

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG