Linkuri accesibilitate

 Lume mică, aplicații multe


La sfîrșitul vacanței, clientul nu știe ce a văzut, dar știe că a bifat metodic și că a reușit ce reușesc alți clienți.

De ce n-ar fi pînă și vacanța, adică exact timpul liber, o prelungire a ocupațiilor noastre permanente? Zis și făcut! Un telefon mobil și cîteva din nenumăratele aplicații specializate rezolvă problema.

Drept urmare, armate de turiști vizitează totul și nimic, sub camonda recomandărilor clasificate și a generatoarelor de itinerarii. Odată atins obiectivul italian, spaniol sau vietnamez, turistul face poze și pleacă mai departe, pentru a îndeplini ordinul aplicației.

La sfîrșitul vacanței, clientul nu știe ce a văzut, dar știe că a bifat metodic și că a reușit ce reușesc alți clienți. Numai atunci poate el comunica satisfăcut că „a făcut” într-o zi și Pisa și Siena și Florența. A doua zi, același utilizator de aplicații „va face” Roma și, peste încă o zi, Veneția care e, pînă la urmă, același tip de pradă ca Dubai care cere exact ritmul de vizitare perfect peentru Barcelona.

Cei ce n-au călcat prin aceste locuri vor avea la dispoziție munții de selfie aduși acasă de clienții aplicațiilor. Lumea e mică, simplă și disponibilă.

XS
SM
MD
LG