Linkuri accesibilitate

Marian Lupu şi cîrcotaşii


Marian Lupu, imagine de arhivă.
Marian Lupu, imagine de arhivă.

Dar voi, stimabililor, ce aţi făcut? Cum anume aţi primenit ţara? Sau deja ne-aţi proiectat în Eldorado şi noi nu înţelegem unde suntem?

Marian Lupu şi cîrcotaşii
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:59 0:00
Link direct

Unul dintre liderii Partidului Democrat, Marian Lupu, nu la fel de vizibil ca odinioară, a ieşit deunăzi la rampă. El i-a criticat cu severitate pe cei care au întîmpinat cu îndoială trendul pro-Moldova îmbrăţişat de curînd de PD.

Zice Marian Lupu:

„Pro-Moldova este despre o viață mai bună pentru toți cetățenii din țară… Cînd aud voci împotriva unui astfel de program bun, mă întreb care sînt intențiile ascunse ale acestor oameni. Și, mai ales, ce au făcut ei pentru Moldova? De ce nu vor ei să pună umărul la bunăstarea moldovenilor și vin doar cu declarații veninoase? Sigur că toți putem fi analiști și critici, dar cred că ar fi mai constructiv pentru Moldova dacă ne-am îndrepta eforturile spre a face lucruri concrete, care chiar să dezvolte țara”.

Am citit şi mărturisesc că nu am înţeles mare lucru. Poate că au existat, aşa cum spune Marian Lupu, declaraţii veninoase, dar, în general, un asemenea slogan e în firea lucrurilor să provoace suspiciune. El pare scos de la naftalină. Şi a mai fost folosit de politicienii tranziţiei care mari performanţe n-au înregistrat.

Dacă un om priveşte cu neîncredere această găselniţă a PD-ului e pentru că nu vrea să facă nimic pentru Moldova? Sau pentru că a văzut demagogie cu toptanul în zona politicului?

„Ce au făcut ei pentru Moldova?” ne întreabă Marian Lupu. Dar voi, stimabililor, ce aţi făcut? Cum anume aţi primenit ţara? Sau deja ne-aţi proiectat în Eldorado şi noi nu înţelegem unde suntem?

XS
SM
MD
LG