Linkuri accesibilitate

O bancă aruncată pe gheaţa lacului


În parcul din Valea Morilor
În parcul din Valea Morilor

Ar fi timpul ca flăcăii aceştia furioşi să fie prinşi şi pedepsiţi bine.

Lucruri stranii de tot se întîmplă pe glob, mai precis pe globul numit Republica Moldova. Lucruri foarte ciudate au loc în Valea Morilor din clipa în care parcul acela a devenit frumos, amenajat pentru odihnă. Ba coşurile de gunoi sunt răsturnate, ba băncile noi sunt smulse din pămînt, ba tot soiul de resturi de mîncare şi chiştoace sunt aruncate alandala. Deunăzi, nişte indivizi puternici, un soi de voinici din poveste, au smuls din pămînt o bancă şi au proiectat-o pe gheaţa lacului din Valea Morilor.

O bancă aruncată pe gheaţa lacului
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:05 0:00
Link direct

Banca aceea nu putea fi aruncată de oricine. În primul rînd, e vorba de oameni puternici, musculoşi. Să mişti o bancă grea nu e chiar uşor. În al doilea rînd, e vorba de nişte indivizi ciudaţi, bizari, furioşi. E greu de spus ce era în mintea lor. Aveau vreo frustrare? Erau beţi mangă? Voiau să pedepsească pe cineva în acest fel? Mi se pare de domeniul evidenţei, că un om cumpătat nu va face aşa ceva. Asemenea acţiuni sunt apanajul oamenilor debusolaţi.

Ei bine, chestia asta durează luni şi ani de zile. Şi cam ar fi timpul ca flăcăii aceştia furioşi să fie prinşi şi pedepsiţi bine. Dar cine s-o facă? Poliţia? Păi, iată, Inspectoratul Centru a declarat deja că va munci cu acribie pentru identificarea huliganilor. Măi să fie! Îi dorim succes Inspectoratului. Ştim că îi va fi greu. Dar sperăm că va reuşi să-i găsească pe furioşi. Ar fi foarte bine în primul rînd pentru cetăţenii care au luat obiceiul să se plimbe şi să se odihnească în Valea Morilor.

XS
SM
MD
LG