Linkuri accesibilitate

O geantă din piele de crocodil!


O piele pentru geantă...

E curios că cel care face un asemenea cadou a fugit din ţară, iar cel care l-a primit e acum după gratii.

Cum e să-ţi dăruiască cineva aici, în RM, o geantă din piele de crocodil de 20 de mii de euro? Platon (omul de afaceri din închisoare) zice că Ilan Şor i-a dăruit o geantă din piele de crocodil şi încerc să-mi imaginez ce aş face eu cu o asemenea geantă. Ce sentimente aş avea? Aş fi oare fericit? Aş ţopăi de bucurie? Ar fi un moment important al vieţii mele? Aş merge ţanţoş, cu geanta de 20 de mii de euro, pe străzile Chişinăului? N-ar fi însă periculos? M-aş duce cu ea la birou sau aş intra vajnic într-o librărie? Aş îndesa în ea nişte volume de poezie lingvistică sau nişte facturi?

O geantă din piele de crocodil!
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:06 0:00
Link direct

Mărturisesc că fantezia scriitoricească nu mă ajută deloc. Nu ştiu cum m-aş simţi. Nu ştiu ce-aş putea să fac cu o geantă scumpă din piele de croco. Probabil, o vreme m-aş holba la ea ca prostul... Dar în lumea mea mică n-aş avea ce să fac cu această geantă scumpă.

Ilan Şor a spus că va lupta pînă la ultima picătură de singe şi că va făuri în continuare Moldova. N-ar strica totuşi să ne lămurim de unde provin banii pentru asemenea cadouri inimaginabile pentru simplii muritori din Moldova. Sau poate Platon ne-a spus o minciună? Dar cum rămîne cu faptul că mai mulţi foşti conducători recunosc că au fost plimbaţi cu avioanele lui Şor? E vorba de sume uriaşe şi numai altruismul lui Şor o fi la mijloc?

O geantă din piele de crocodil de 20 de mii de euro! E vorba de o sumă pe care mulţi cetăţeni din RM nu pot s-o adune toată viaţa. Şi e curios că cel care face un asemenea cadou a fugit din ţară, iar cel care l-a primit e acum după gratii.

Vezi comentarii (2)

Acest forum a fost închis
XS
SM
MD
LG