Linkuri accesibilitate

Partidul te caută pe reţelele de socializare!


Pagina CEC pe Facebook
Pagina CEC pe Facebook

Partidele au grijă de noi. Eşti pe FB sau pe Odnoklassniki? Partidul îţi iese în cale!

Cei mai mulți bani pentru promovarea pe rețelele sociale în recenta campanie electorală au fost dați de Partidul Şor, Partidul Democrat și Blocul electoral ACUM, arată datele CEC, prezentate în ultimul raport de monitorizare al Fundației „Youth Development For Innovation”. Tot acolo se spune că volumul de bani investiți în promovarea online a fost de peste 1,3 milioane de lei.

Partidul te caută pe reţelele de socializare!
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:11 0:00
Link direct

Mă gîndesc la suma asta de 1,3 milioane de lei cheltuită de partide pentru reclamă pe reţele şi constat că nu e deloc mică. Partidele au grijă de noi. Eşti pe FB sau pe Odnoklassniki? Partidul îţi iese în cale! Postările sponsorizate ale politicienilor autohtoni s-au ţinut scai de noi în campania electorală. Ele erau de neevitat ca periuţa de dinţi.

Şi am văzut tot soiul de candidaţi întîlnindu-se cu alegătorii în instituţii, întreprinderi şi pe ogoare. Feţele candidaţilor exprimau o grijă colosală pentru viaţa cetăţenilor. Altă mîncare de peşte erau însă feţele cetăţenilor. Am remarcat că mulţi oameni îi privesc cu neîncredere, zîmbind ironic, pe politicienii grijulii şi volubili.

În campaniile electorale moldoveneşti, de cele mai multe ori, lupta nu se duce între programe de dezvoltare economică, întrei idei serioase, ci între speritori şi discursuri populiste, demagogice. „Dacă nu mă votaţi pe mine, va învinge o orientare geopolitică nasoală!” ne avertizează X. „Votaţi-mă pe mine, căci eu lupt cu oligarhii răuleni!” strigă Y. Mai greu e cu planurile de primenire concretă a patriei. De aceea, banii daţi de partide pentru promovarea pe reţele mi se par aruncaţi în vînt. E perspectiva mea, a unui alegător simplu. Dar, fireşte, partidele consideră că au făcut un lucru foarte important şi necesar.

XS
SM
MD
LG