Linkuri accesibilitate

„Pe agendă” | Premierul Nicolae Ciucă, la Chișinău: „Consolidarea mediului de securitate - un obiectiv important pe agenda noastră”


Premierul Nicolae Ciucă și prim-ministrul Dorin Recean.
Premierul Nicolae Ciucă și prim-ministrul Dorin Recean.

În acest episod, aflați ce a discutat premierul român Nicolae Ciucă, joi, la Chișinău, unde s-a aflat într-o vizită oficială, împreună cu mai mulți miniștri, și cum se pregătește satul Bulboaca să-i primească pe liderii UE la un summit, pe 1 iunie.

Premierul României, Nicolae Ciucă, s-a aflat joi într-o vizită oficială la Chișinău. El a fost însoțit de câțiva miniștri de la București, între care ministrul Energiei, al Educației, cel al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, precum și de ministrul Apărării. Premierul român a fost primit de președintele Maia Sandu, care a promulgat, în ajun, legea prin care limba română a devenit limba de stat a Republicii Moldova.

Premierul Nicolae Ciucă, la Chișinău: „Consolidarea mediului de securitate - un obiectiv important pe agenda noastră”
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:29:30 0:00

Alte teme ale episodului din 23 martie

  • Pregătirile pentru Reuniunea Comunității Politice Europene, care va avea loc pe 1 iunie, la vinăria „Castel Mimi”, sunt în toi.
  • În Franța, o nouă „zi națională de protest” în legătură cu reforma sistemului de pensii inițiată de președintele Emmanuel Macron.
  • Ecouri și semnificații ale vizitei de trei zile a preşedintelui Chinei, Xi Jingping, la Moscova.
  • Cine sunt și ce rol au avut în istorie mercenarii?

Pe Agendă este un produs audio al Europei Libere. Cu un episod de patru ori pe săptămână, aduce 30 de minute de informație verificată și bine-pusă în context, cu moderatori experimentați, reporteri îndrăzneți și oaspeți de prestigiu. Pe Agendă sunt subiecte pe care alții în Moldova fie le rezolvă prea iute, fie le ignoră, fie le coafează ca să placă cuiva. Noi nu avem datorii, nu jucăm după rating și avem un singur obiectiv: adevărul.

Pe Agendă se difuzează atât sub formă de podcast pe moldova.europalibera.org, pe Apple Podcasts, Google Podcasts și Spotify, cât și ca produs de radio pentru stații afiliate din Moldova, inclusiv Jurnal FM și Eco FM.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG