Linkuri accesibilitate

Presa de mâine: NewsMaker.md


„Tuberculoza este considerată „boala celor săraci” – să te îmbolnăvești de TBC nu e doar îngrozitor, dar și rușinos. În Moldova însă oricine riscă să se îmbolnăvească de aceasta boala, indiferent de venituri și statut social, susțin medicii. De ce se întâmplă așa, ce face statul în acest sens și cum sunt discriminați bolnavii de tuberculoză în țara noastră, aflați din proiectul special pe site-ul NewsMaker.

Postul de televiziune Moldova 1 a prezentat, la 23 martie, premiera filmului documentar „Moldova 89-91”, realizat de Eugen Damaschin. Despre ce s-a întâmplat în țară în acești ani își amintesc, în fața camerelor de luat vederi, Mircea Snegur, Vladimir Voronin, Iurie Roșca, Stepan Topal și mulți alți martori și participanți ai evenimentelor. Detalii despre film aflați din interviul realizat de NM cu regizorul și autorul „Moldova 89-91”, Eugen Damaschin.

Reprezentanții blocului de opoziție ACUM vor depune la secretariatul parlamentului o cerere privind crearea a două fracțiuni. Potrivit informațiilor oferite de câteva surse ale NM, în fracțiunea Partidului „Acțiune și Solidaritate” ar putea intra 14 deputați, iar în fracțiunea Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr” – 12 aleși ai poporului. Cine va face parte din ele aflaţi pe site-ul NewsMaker.md”.

XS
SM
MD
LG