Linkuri accesibilitate

E sărbătoare! Zăngănesc monedele!


Să faci nişte monede înseamnă la noi un nou standard de calitate şi de dezvoltare?

Iuhuhuhu! Şi a început sărbătoarea în ţară! Banca Naţională a Moldovei a pus în circulaţie ieri noi monede: de 1, 2, 5 şi 10 lei! Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, a declarat că e vorba de o Zi Istorică, de „un nou standard de calitate şi de dezvoltare”! S-au auzit voci ritoase, cu precădere din dimensiunea conducătorilor, care subliniau importanţa momentului.

E sărbătoare! Zăngănesc monedele!
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:52 0:00
Link direct

Mărturisesc că sunt niţel năucit. Despre ce zi istorică vorbesc conducătorii? Să faci nişte monede înseamnă la noi un nou standard de calitate şi de dezvoltare? Sunt pur şi simplu şocat. Uitaţi-vă în jur, stimaţi conducători! Hoţia înfloreşte, oamenii nu ştiu bine ce conţin produsele alimentare din magazine, sumele uriaşe ciordite din trei bănci nu mai pot fi recuperate, iar noi facem din apariţia unor monede o mare sărbătoare? O fi poate asta, la rigoare, o sărbătoare, dar nu pentru simplii muritori, ci pentru cei care fac parte din maşinăria statală.

Şi mă mai gîndesc dacă nu cumva monedele astea noi ar putea să ne complice viaţa în faţa bancomatelor sau să le creeze probleme taxatorilor. Aşadar, nimic extraordinar nu s-a întîmplat. Vă propun să rămînem calmi, stimaţi ascultători. O să ne agităm şi o să strigăm de bucurie atunci cînd nu vom mai avea drumuri proaste sau WC-uri în fundul grădinilor.

Opinia dvs.

Arată comentarii

XS
SM
MD
LG