Linkuri accesibilitate

„Reporterii” în vizită la Pe Agendă


Nadejda Coptu & Alexandru Eftode
Nadejda Coptu & Alexandru Eftode

În acest episod, reluăm o discuție a autorului podcastului Europei Libere „Reporterii”, Alexandru Eftode, cu reportera noastră specializată în problemele judiciarului, Nadeja Coptu.

Tema este procesul de vetting, considerat cheia de boltă a reformei judiciarului, promisă încă din campaniile electorale de președinta Maia Sandu și de partidul fondat de ea, PAS.

„Reporterii” în vizită la Pe Agendă
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:30:00 0:00

Pe Agendă este un produs audio al Europei Libere. Cu un episod de patru ori pe săptămână, aduce 30 de minute de informație verificată și bine-pusă în context, cu moderatori experimentați, reporteri îndrăzneți și oaspeți de prestigiu. Pe Agendă sunt subiecte pe care alții în Moldova fie le rezolvă prea iute, fie le ignoră, fie le coafează ca să placă cuiva. Noi nu avem datorii, nu jucăm după rating și avem un singur obiectiv: adevărul.

Pe Agendă se difuzează atât sub formă de podcast pe moldova.europalibera.org, pe Apple Podcasts, Google Podcasts și Spotify, cât și ca produs de radio pentru stații afiliate din Moldova, inclusiv Jurnal FM și Eco FM.

  • 16x9 Image

    Mircea Ţicudean

    La Europa Liberă sunt din 1993. Am lucrat mai întâi în secția pentru România, la Programul Internațional, apoi la emisiunea radio pentru R. Moldova, cu o întrerupere de 2-3 ani în care am fost în slujba departamentului de training al Europei Libere, unde am fost și director interimar o perioadă. Începuturile jurnalistice au fost concentrate pe critica literară și actualitate culturală. În prezent, domeniile predilecte sunt progresul social (drepturile minorităților, egalitatea de gen, echitatea socială), prevenirea catastrofei climaterice etc.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG