Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata emisiunii este Marina Ciobanu.

„În ediția din 6 aprilie Ziarul de Gardă aduce în vizor oamenii sistemului, zeci de funcționari importanți la șapte aprilie 2009 care și astăzi conduc Republica Moldova. Unii șefi ai comisariatelor de poliție în care au fost torturați tinerii în aprilie 2009 au revenit la șefia acelor subdiviziuni, iar unii dintre politicienii care erau atunci la guvernare au ajuns astăzi să lucreze cot la cot cu cei care erau atunci în opoziție și strigau „Jos Comuniștii”.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:31 0:00
Link direct

Joi citiți despre intermediarii milionarului de la economie, urmărit penal, sau cum viceministrul Triboi a făcut uz de persoane interpuse pentru a cumpăra o încăpere de 980 m.p. de la Moldtelecom.

În același număr aflați cine stă în spatele afacerii parcărilor cu plată în Chișinău și ce interese sunt puse în joc.

Joi vorbim și despre problema salarizării în educație, care a scos mii de profesori în stradă, despre sărăcia ca sinonim al școlii și exodul dramatic al copiilor și cadrelor didactice.

Mâine mergem la 234 km depărtare de Chișinău pentru a petrece o zi în familia Adelei și a lui Anatolie Robu, alături de cei 13 copii ai lor.”

[transcriere: Nicu Gușan]

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG