Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata emisiunii este ziarista Marina Ciobanu.

„Joi, 11 mai 2017, citiți într-un dosar a Ziarului de Gardă cum își explică averea de milioane șeful interimar al Procuraturii mun. Chișinău, Vitalie Sibov și ce biografie are acesta. Tot în acest număr aflați ce conțin cele 180 de pagini de decizie motivată a Curții Supremă de Justiție în dosarul Filat.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:10 0:00
Link direct

În Ziarul de Gardă aflați cum Partidul Democrat și Partidul Socialiștilor au ajuns la un compromis privind schimbarea sistemului electoral, după ce anterior au lansat acuzații reciproce, dar și cum a arătat compromisul lor la 9 mai, atunci când ambele partide au scos la marșuri cetățeni din diferite regiuni ale țării și copii pe care i-au echipat cu simboluri politice.

La 11 mai citiți în Ziarul de Gardă un interviu cu activistul civic Valeriu Pașa despre schimbarea sistemului electoral, riscurile uninominalului și interesele guvernării actuale.

Joi aflați „Replica” firmei ascunse a familiei unui şef de la CNA care a „descins” în licitaţiile de la grădiniţe, despre cum, în R. Moldova, poţi fi judecător la 30 de ani, dar și de ce unii bătrâni din R. Moldova ajung să își dorească o moarte grabnică.”

[Transcriere: Nicu Gușaan[.

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG