Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata emisiunii este Marina Ciobanu.

„În ediția din 22 iunie a Ziarului de Gardă aflați ce sentinta a pronunțat judecătoria Chișinău pe numele lui Ilan Shor, reținut exact acum un an într-un dosar de escrocherie în valoare de cinci milioane de lei.

Tot mâine aflați cum șeful de direcție de la CNA, despre care Ziarul de Gardă a scris că firma controlată de familia sa, în plin scandal al licitațiilor trucate în educație, a câştigat licitaţii de peste 1,2 milioane de lei de la începutul acestui an, aprovizionând mai multe grădiniţe din Chişinău cu produse alimentare.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:35 0:00
Link direct

În același număr citiți un interviu cu fostul președinte al Curții Constituționale, Alexandru Tănase, despre avizul Comisiei de la Veneția, consensul PDM și PSRM, mixt sau uninominal, graba guvernării, stat capturat, răfuieli politice și scurtide fraudate.

Tot joi citiți despre clădirea de milioane uitată a Procuraturii.

În ediția de mâine aflați cum sunt verificate medicamentele de pe piața farmaceutică a R. Moldova și medici care după ce depun jurământul lui Hipocrate în R. Moldova, aleg să muncească în state europene sau dincolo de ocean.”

[Transcriere: Nicu Gușan]

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG