Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Timpul”


Invitata rubricii de astăzi este Lia Ciutac.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:27 0:00
Link direct

În ediția de vineri, 24 martie, jurnaliștii ziarului TIMPUL vă prezintă un reportaj despre satul oamenilor cu spirit civic. Descoperiți din material istorii impresionante ale oamenilor care depun efort să miște lucrurile în localitate. Aflați din ediția de astăzi care sat a fost vizitat de jurnaliștii TIMPUL.

În ediția curentă avem și un interviu cu Corina Fusu, ministrul Educației, care recunoaște că instituțiile de învățământ din Republica Moldova se confruntă cu o criză de cadre didactice. Totodată, ministrul susține că protestele dascălilor, care se revoltă pentru că primesc salarii mizere, sunt justificate. Alte subiecte discutate cu oficialul, dar și unele aspecte în privința examenelor de bacalaureat din 2017 citiți în interviul ediției.

Unul dintre colegii mei a discutat cu mai mulți politicieni despre faptul că deputații vor fi obligați să declare cadourile mai scumpe de o mie de lei. Aflați din material care deputați au recunoscut că au primit cadouri scumpe și ce părere au despre această lege.

Un alt subiect abordat de jurnaliștii noști este modul de alimentare a copiilor în grădinițe din unele zone rurale. Reporterul TIMPUL a participat la controalele Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor și a prezentat neregulile depistate în câteva grădinițe din zonele rurale.

În ediția curentă avem și opinii ale editorialiștilor noștri despre minoritățile etnice din Basarabia și povestea lui Tudor Pânzari, cel care protestează lângă Palatul Republicii de aproape zece ani fără ca autoritățile să îl ia în seamă.

Cititorii TMPULUI vor putea găsi și alte subiecte sau editoriale actuale, atât din domeniul politic sau economic, cât și în cultură, social sau istorie.”

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG