Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ea.md”


Invitata rubricii de astăzi este Nadia Darie.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:36 0:00
Link direct

„Am început să știm ce vor femeile și anume asta vor găsi pe ea.md.

Aflați ce știu copiii despre proteste, chit că vine 7 aprilie.

Pe de altă parte, aflați despre cum s-a schimbat viața și tendințele în 2017, de la cel mai tânăr hairstylist și makeup artist din Republica Moldova.

Citiți și despre istoria Iuliei Boțan, o basarabeancă care și-a început activitatea în calitate de chelneriță la Moscova, dar care a ajuns să cânte în trupa moscovită Supernova.

Tendințele în privința torturilor și dulciurilor de la evenimentele private le aflați de la cei mai buni patiseri din țara noastră, tot pe ea.md.

Vă livrăm un interviu cu pompierul Dmitri Polșcin, un interviu care o să vă provoace atât lacrimi cât și admirație pentru tot ce face și crede acest om.

O să citiți și știri despre persoanele publice și vedetele de la noi, ce mai fac artiștii, cine dintre ei au fost nominalizați la premiile muzicii Radio România, dar și ce le mai fac familiile.

Povești de cusut și de brodat ie a trei meșterițe pricepute de la noi, participante în cadrul concursului „MăiestrIA”, le aflați tot pe ea.md.

Găsiți și un interviu despre homeopatie și ce înseamnă acest lucru, despre tratamentul cu preparate homeopate, dar și despre beneficiile consumului de hrișcă verde.

Toate și câte o rețetă pe zi de la ea.md.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG