Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Timpul”


Invitatul rubricii de astăzi este Dorin Galben.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:12 0:00
Link direct

„În ediția de vineri, 25 august, jurnaliștii ziarului TIMPUL au pregătit o analiză dedicată celor 26 de ani de Independență ai Republicii Moldova și starea în care s-a pomenit statul nostru în prezent. Am discutat cu deputați din primul Parlament, actuali politicieni sau istorici și am încercat să răspundem la întrebarea: cât de independenți suntem de fapt?

Pavel Păduraru publică o adresare către Procuratura Generală și Serviciul de Informații și Securitate în care le solicită să-l tragă la răspundere pe cetățeanul Igor Dodon pentru trădare de Patrie.

Silviu Tănase a scris un editorial despre eliberare, minciună și ipocrizie.

Georgeta Carasiucenco a realizat o sinteză în care demonstrează că Republica Moldova de 26 de ani nu mai este o țară agrară. Statisticile arată că ponderea principală la formarea Produsului Intern Brut o aduce comerțul, iar agricultura are un procentaj foarte mic.

În TIMPUL de mâine avem un articol în care am încercat să răspundem la întrebarea: din ce trăiesc scriitorii din Republica Moldova?

Editorialistul Marin Basarab vine cu un pamflet despre eliberarea familiei președintelui Igor Dodon.

Ca și în edițiile precedente, în cea curentă, cititorii TMPULUI vor putea găsi și alte subiecte sau editoriale actuale, atât din domeniile politic, economic, cultural, cât și social.”

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG