Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Timpul”


Invitatul de astăzi este Dorin Galben.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:19 0:00
Link direct

„În ediția de vineri, 15 septembrie, jurnaliștii ziarului TIMPUL au pregătit un reportaj special din Regiunea Transnistreană, unde localnicii sunt speriați că Republica Moldova pune la cale blocarea autorităților de la Tiraspol și se pregătește de război. Asemenea informații sunt difuzate în ultima perioadă la televiziunile și radourile din stânga Nistrului.

Irina Tabaranu a realizat un VOX cu cetățenii simpli și a ajuns la concluzia că majoritatea oamenilor consideră că la noi protestele nu mai pot schimba nimic, atâta timp cât sunt organizate de partide politice. Există și opinii că dacă la manifestații ar fi într-un număr mai mare, atunci revolta socială ar avea o continuitate și un impact mai pronunțat.

Și jurnalistul Pavel Păduraru vine cu un comentariu despre protestele care urmează să fie organizate în Republica Moldova. El consideră că protestatarii ar trebuie să ceară acum insistent demisia președintelui Igor Dodon.

În TIMPUL de mâine avem un material documentat din arhivele naționale despre represiunile religioase din timpul ocupației sovietice.

În numărul din această săptămână am discutat cu șefii unor instituții de presă despre cazul fotoreporterului Constantin Grigăriță căruia nu i se permite să intre la evenimentele organizate de președintele Igor Dodon.

Ca și în edițiile precedente, în cea curentă, cititorii TMPULUI vor putea citi și alte subiecte sau editoriale actuale, atât din domeniile politic, economic, cultural, cât și social.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG