Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitatul de astăzi este Anatolie Eșanu.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:03 0:00
Link direct

„Din ultimul număr al Ziarului de Gardă cititorii au ocazia să afle cine sunt oamenii care construiesc minihidrocentrala de pe râul Răut, care sunt conexiunile acestora cu lumea politică de la Chișinău, dar și cum răspund aceștia acuzației că, din cauza hidrocentralei, mii de pești din Răut au murit la sfârșitul lunii august.

Tot din paginile Ziarului de Gradă aflați povestea unui chișinăuian bolnav de diabet zaharat care s-a întors de la un sanatoriu al statului mai bolnav decât a plecat. Din cauza unor proceduri medicale efectuate greșit, pacientul s-a întors acasă în cârje, fiind nevoit să umble prin spitale încă o jumătate de an. După ce nu și-a găsit dreptatea în instanțele de judecată din țară, pacientul spune că va acționa R. Moldova în judecată la CEDO.

Din suplimentul „Stop Fals” aflați cum un tânăr, membru al organizației de tineret a unui important partid politic de la noi, a creat nu mai puțin de 10 site-uri care răspândesc știri false pe internet.

De asemenea, citiți un interviu cu medicul chirurg Gheorghe Anghelici, care vorbește despre starea precară a sănătății moldovenilor, care se adresează prea târziu la medici și ajung la spital în stări foarte grave, de parcă ar fi veniți „din jungle sau stepe”.”

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG