Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata rubricii este jurnalista Marina Ciobanu.

„În ediția din 5 octombrie a Ziarului de Gardă vedeți casa de lux în care locuiesc doi bugetari ai Primăriei Chișinău, Mihai Moldovanu, șeful Direcției Sănătate din cadrul Primăriei Chișinău, și partenera sa, Mihaela Iacob, șefa adjunctă a Direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:08 0:00

Tot joi citiți despre lecțiile de intransparență de la Consiliul Superior al Magistraturii sau de ce instituția refuză să facă publice numele judecătorilor care aspiră să ocupe un fotoliu de membru al Consiliului.

Tot mâine aflați de ce încă nu a fost reparat automobilul de 720 de mii de lei a întreprinderii MoldATSA, accidentat de fostul administrator Vadim Gugea, și de ce Ministerul infrastructurii nu cunoaște nimic despre un litigiu cu acesta.

La 5 octombrie aflați detalii despre litigiul dintre biroul Asociat de Avocați „Popa & Asociații” care solicită de la Vladimir Filat, pe care-l reprezintă în dosarul penal intentat pe numele ex-premierului, încasarea a 1,3 milioane de euro, 100 de mii de dolari americani și 230 de mii de lei.

În ediția de mâine citiți despre angajările ilegale, necontrolate de stat, despre lecțiile de viață a celui mai bun pedagog de limbă și literatură română, dar și despre „dizabilitate, care nu este un obstacol în calea viselor.”

[Transcriere: Tamara Grejdeanu]

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG