Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Gazeta de Sud”


Invitatul serii este Ion Ciumeică, redactorul-șef al săptămânalului.

Un ziar în fiecare seară: „Gazeta de Sud”
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:19 0:00
Link direct

Spitalul Raional Cahul va beneficia de o asistență financiară nerambursabilă din partea Guvernului Japoniei, în cadrul unui program care se va implementa pe parcursul a 10 ani. Un grup de specialiști în domeniul serviciilor publice din Franța s-a aflat în Republica Moldova pentru a participa la un seminar practic în comuna Cazangic din raionul Leova.

A avut loc prima ședință a grupului de lucru privind actualizarea planului de acțiuni privind asigurarea cu apă și canalizare a raionului Cahul, program co-finanțat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei cu suportul Uniunii Europene. În raionul Căușeni a fost lansată în mod oficial Campania socială „Bunicii Grijulii” care, precum se știe, își propune scopul de a preveni traumatizarea în timpul când se deplasează spre instituțiile preșcolare și școlare de învățământ.

Muzeul Raional de Istorie, Etnografie și Artă di orașul Cimișlia găzduiește pe parcursul acestei luni expoziția de imagini foto cu genericul „Monumente, cetăți și mănăstiri” a lui Andrei Viziru, publicist din Municipiul Chișinău.

Formația de veterani din satul Răscăieți a cucerit cupa raionului Ștefan- Vodă la mini fotbal. Detalii despre acestea și alte știri puteți citi în numărul de vineri al „Gazetei de sud”.

(Transcriere: Tamara Grejdeanu)

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG