Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Est Curier” de la Criuleni


Invitata rubricii este Svetlana Cernov


În prima săptămâna din august, cititorii Est-Curier-ului vor avea parte de următoarele subiecte.

„Mai scumpă decât AIR Moldova”, aşa este evaluată SA Drumuri Criuleni, inclusă în lista întreprinderilor, ale căror pachete de acţiuni deținute de stat pot fi vândute. Întreprinderea este scoasă la vânzare a treia oară, susțin şefii actuali ai acesteia, care menționează că atât timp cât a fost de stat, şi-a onorat mereu obligațiunile şi au făcut față sarcinilor curente. Sunt şi ei, angajaţii, curioşi, cum va fi mai departe, şi dacă va fi mai bine.

La Criuleni a fost sfinţită temelia unei noi biserici creştin-ortodoxe, a doua la număr, pentru care s-a găsit loc în curtea spitalului raional, în partea de sud-est a oraşului. Vedeţi cine a participat, cine a fost decorat şi ce impresii au avut enoriaşii prezenţi la ceremonie.

O dată la doi ani, raionul Criuleni găzduieşte un festival folcloric internaţional, cu denumirea „Meşterul Manole”. Găsiţi în pagina a 8-a un interviu cu şefa Secţiei Cultură şi Turism, Valentina Bobeico, despre momentele inedite ale festivalului, pe care ar fi bine să nu le rateze amatorii de asemenea acţiuni culturale. Festivalul se va deschide pe 24 august, la ora 16.00, şi se va încheia de Ziua Independenţei, 27 august, zi pentru care au fost programate concerte, la ora 13.00, şi Gala Festivalului, cu începere de la ora 19.30.

XS
SM
MD
LG