Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata rubricii de astăzi este Marina Ciobanu.

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:08 0:00
Link direct



„În ediția de joi, 23 aprilie, a Ziarului de Gardă citiți despre moșierul din satul de baștină al președintelui Igor Dodon, despre amenzile de milioane pentru plimbări prin parc în timpul stării de urgență versus hotărârile judecătorești contradictorii și despre ajutorul financiar din partea șefului statului care a divizat preoțimea din Republica Moldova.

Mâine, citiți în Ziarul de Gardă despre corporația binelui sau cum izolarea socială a contribuit la apariția inițiativelor de binefacere în țară și peste hotarele ei.

În aceeași ediție aflați de la un medic moldovean, care activează în Statele Unite ale Americii despre provocările sistemului de sănătate de peste ocean în această perioadă, despre decizia de a selecta cine moare și cine trăiește, despre presiunea asupra medicilor și despre cum va fi viața după COVID-19.

Iar la rubrica consultanță juridică la Ziarul de Gardă citiți despre zboruri anulate pe timp de pandemie: Cum poate fi cerută rambursarea costurilor pentru biletele de avion la cursele din cadrul Uniunii Europene.”

XS
SM
MD
LG