Linkuri accesibilitate

România - Triumfalism și scepticism la Consiliul Național PNL


 Ludovic Orban, Raluca Turcan, Rareș Bogdan la Consiliul Național PNL
Ludovic Orban, Raluca Turcan, Rareș Bogdan la Consiliul Național PNL

La București, s-a desfășurat Consiliul Național al Partidului Național Liberal care marchează începutul campaniei pentru acest partid. De pe scena întrunirii au fost rostite discursuri triumfaliste despre realizările guvernării liberale și câștigarea alegerilor locale și parlamentare. Rareș Bogdan și Gheorghe Flutur au mai stricat din entuziasmul general, vorbind și despre problemele de comunicare ale unor miniștri.

Aproape o mie de liberali au fost chemați la Palatul Parlamentului pentru a ascultat mesajele mobilizatoare ale liderilor în perspectiva alegerilor locale și parlamentare. De pe scenă, discursurile triumfaliste ale membrilor guvernului, dar și ale liderilor din Parlament au încercat să impulsioneze membrii PNL, cărora li se cere insistent să fie pregătiți pentru acest an electoral.

Klaus Iohannis nu a fost prezent la eveniment, dar numele său a fost rostit des, iar imagini cu președintele au rulat mai multe minute la evenimentul PNL. Mai multe amănunte despre Consiliul Național PNL pe pagina Radio Europa Liberă România, adică AICI.

Politigraf

XS
SM
MD
LG