Linkuri accesibilitate

Servicii moldoveneşti, adică lamentabile!


Le telefonezi reprezentanţilor unei firme şi flăcăii aceia te cam păcălesc, îți spun că vor reveni cu precizări peste o vreme şi…. nu mai revin.

Vasăzică, vreau să cumpăr un laptop. Găsesc o firmă pe Internet. Pe site-ul firmei văd laptopul de care am nevoie. Dau un telefon. O voce excesiv de amabilă îmi spune că nu au acum laptopul, dar că mi-l aduc în opt zile lucrătoare. OK, le spun şi încep să aştept. Au trecut 13 zile lucrătoare şi laptopul de care am nevoie nu există. Vocea excesiv de amabilă îmi spune să mai aştept, că, deh, mai sunt probleme. Dar de ce trebuie eu să aştept? De ce nu mi s-a spus de la bun început că trebuie să aştept vreo 20-25 de zile lucrătoare? De ce sunt păcălit impardonabil? Care-i problema, stimabililor?

Servicii moldoveneşti, adică lamentabile!
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:12 0:00
Link direct

Iată şi o altă experienţă. Aveam un laptop. După un an şi jumătate se strică. Am garanţie de la firmă pentru doi ani. Merg cu laptopul la firmă. Oamenii de acolo îmi spun că în cel mult două săptămîni laptopul va fi reparat. Ei bine, am aşteptat mai mult de o lună. De ce două săptămîni se transformă într-o lună? Am şi eu de lucru, nu pot să mă descurc fără laptop. Dar şi mai supărător e altceva. Le telefonezi reprezentanţilor firmei şi flăcăii aceia te cam păcălesc, îți spun că vor reveni cu precizări peste o vreme şi…. nu mai revin. Ce fel de servicii sunt astea? De ce una spun şi alta fac?

Eu am înţeles ce fel de servicii sunt astea. Sunt moldoveneşti, autohtone, lamentabile, proaste, fariseice. E un soi de ţepuială, care în Europa ar fi pedepsită în doi timpi şi trei mişcări. Aici flăcăii de la firme nu se prea tem de clienţi. Dar poate ei nici nu au nevoie de clienţi? Poate ei pot supravieţui şi în cazul în care nimeni nu ar mai apela la serviciile lor dubioase? Nici nu mai ştiu ce să cred.

XS
SM
MD
LG