Linkuri accesibilitate

Târgul caritabil de iarnă ediția XXI, Chișinău 10 decembrie 2017 (VIDEO)


Banii colectați din vânzări vor fi donați integral la cinci organizații de binefacere care susțin femeile și copiii în dificultate.

Târgul caritabil de iarnă e organizat în fiecare an de Clubul internațional al femeilor din Moldova, cu participarea activă a ambasadelor și a organizațiilor internaționale, dar și a meșteșugarilor și producătorilor locali.

Vizitatorii pot gusta din bucătăriile tradiționale ale țărilor reprezentate și pot cumpăra decorațiuni sau cadouri pentru sărbătorile de Crăciun.

Banii colectați din vânzări vor fi donați integral la cinci organizații de binefacere care susțin femeile și copiii în dificultate.

Pentru anul 2017, târgul și-a propus să colecteze cel puțin 40.000 de dolari și să susțină cât mai multe proiecte caritabile. Potrivit estimărilor organizatorilor, peste șase mii de persoane vizitează acest eveniment în fiecare an.

Târgul este la ediția a XXI.

În anii trecuți fost colectați și donați peste 330.000 de dolari. (LG)

AntiNostalgia – privind spre viitor

Zece documentare, zece dezbateri publice si mult mai multe reportaje despre trecutul comunist și viitorul țărilor și comunităților din Europa Centrală și de Est. „Cu cât privești mai departe în spate, cu atât vei vedea mai departe în viitor” (Winston Churchill)

XS
SM
MD
LG