Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: portalul Ea.md


Invitata de astăzi este Nadia Darie

„Revista femeilor cu personalitate vine să vă anunțe despre o nouă rubrică, pe ea.md, dedicată carierei. Vom încerca să publicăm istorii de succes, și sfaturi despre cum să urci treptele profesionale, sau ale unei afaceri.

Citiți și un interviu cu actorul principal din filmul „Afacerea Est”, Ion Sapdaru, care vorbește inclusiv despre cât de greu i-a fost să învețe să vorbească cu accent moldovenesc. Mai avem un interviu cu noua miss ASEM, viitoare femeie de afacere. Totodată, aflați cum lucrează stiliștii cu vedetele TV din România.

Cum își revin femeile după tratamentul de cancer vedeți într-un reportaj video despre atelierele de art-terapie, și aflați cine este băiatul care compune piese la fluier fără să cunoască portativul.

Interviuri cu creatoare de pălării și haine de la noi, tot pe ea.md găsiți, unde descoperiți și rețete deosebite. La buna lectură să vă fie și faceți click pe ea.md.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG