Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Anticorupţie.md


Invitata rubricii de astăzi este Mariana Colun.

„Accesați portalul Anticoruptie.md al Centrului de Investigații Jurnalistice pentru a vedea care sunt cele mai citite interviuri realizate în 2019 cu persoane cu renume, politicieni, experți și foști funcționari publici despre starea justiției, corupție, utilizarea frauduloasă a banilor publici, dar și dezvăluiri despre schemele de corupție, spălare de bani din organele de drept și alte instituții publice.

Un ziar în fiecare seară: Anticorupţie.md
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:26 0:00
Link direct



Anul 2019 a fost marcat de mai multe demisii, în special în urma crizei politice de la Chișinău. Cele mai multe plecări din funcții importante au fost înregistrate în justiție. Unele controversate, altele așteptate, demisiile au provocat reacții în societate sau au ridicat semne de întrebare. Reporterii Anticoruptie.md au radiografiat cele mai controversate și răsunătoare demisii ale anului 2019. Care sunt acestea, aflați pe portalul nostru.

Citiți mâine pe Anticoruptie.md o anchetă despre procurorii care efectuează controale la procuraturile specializate. Cei mai mulți dintre cei 21 de apărători de stat desemnați de procurorul general, Alexandr Stoianoglo, să verifice activitatea Procuraturii Anticorupție pentru ultimii patru ani au ei înșiși probleme de integritate. Unii dintre controlori au chiar tangențe sau interese cu dosare aflate pe rol la instituția supusă controlului. Mai multe detalii, mâine, pe Anticoruptie.md.

Dacă ați fost martorul unor acte de corupție, abuzuri, încălcări ale drepturilor omului, vă îndemnăm să le sesizați pe Harta Corupției a portalului nostru, iar cele mai relevante cazuri pot fi reflectate în anchetele redactate de echipa Centrului de Investigații Jurnalistice.”

XS
SM
MD
LG