Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ecopresa.md


Invitata de astăzi este Cristina Straton de la portalul Ecopresa.md 

„A instalat două stații de compostare în Chișinău și promovează activ protecția mediului înconjurător. Este istoria lui Marius Balan, un tânăr de 17 ani, care spune că încă nu este târziu ca fiecare din noi să își schimbe modul de viață astfel încât să aibă un impact negativ cât mai mic asupra plantei. La urma urmei, nu avem planeta B! Povestea adolescentului poate fi citită pe ecopresa.md.

Un ziar în fiecare seară: Ecopresa.md
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:14 0:00
Link direct

Tot pe ecopresa.md aflăm cum depozitul de cenușa și zgura al centralei termoelectrice de la Cuciurgan a devenit o instalație abandonată care se află pe teritoriul Ucrainei și care poluează regiunea Odesa. În material se relatează despre existența altor 31 de depozite în bazinul râului Nistru cu potențial de amenințare pentru mediu, din cauza depozitării îndelungate a deșeurilor industriale pe care le conțin.

Situația la zi privind riscul inundațiilor din R. Moldova, nivelul apei în râurile Prut și Nistru, acțiunile autorităților pentru a preveni inundațiile este actualizată regulat. La rând cu informații despre mediu la nivel internațional, cum ar fi creşterea uşoară a radioactivităţii în Europa de Nord sau propunerea Comisiei Europene de a transforma Banca Europeană de Investiții în Banca Europeană Climatică.”

XS
SM
MD
LG