Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Expresul” din Ungheni


Invitata emisiunii este Lucia Bacalu.

„La Ungheni a fost lansat un nou proiect ce vizează tinerii din raioanele Ungheni, Călărași și Nisporeni. Aceștia vor fi sprijiniți în inițiarea și dezvoltarea unor afaceri inovative. În acest scop, va fi creat un Centru de Suport în Afaceri – Business InnoHub pentru TINEri, ca, ulterior, să fie creată o comunitate antreprenorială regională. Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană, iar valoarea grantului oferit este de 60 mii de lei.

Un sediu nou pentru oficiul poștal din Sculeni, raionul Ungheni. După ani și ani în care angajații oficiului poștal de aici au lucrat în condiții grele, din cauza lipsei căldurii, a lipsei reparației, iată că acum au toate condițiile necesare. Alături de vechea clădire, deteriorată, a apărut un edificiu construit din panouri sandwich. Reprezentanții Poștei Moldovei spun că reparația capitală a fostului sediu ar fi costat cu mult mai mult. Anterior a fost construit un oficiu poștal după aceeași metodă și la Călărași.

La Onișcanii Călărașilor, peste 50 de căruțe s-au ales cu numere de înmatriculare. „Este un lucru foarte bun, căci îi responsabilizează pe căruțași”, a declarat pentru Expesul primarul Gheorghe Grecu. De notat că anume primăria și-a asumat toate cheltuielile – circa 5000 de lei – pentru confecționarea acestor nume de înmatriculare. Urmează ca și alte 20 de căruțe să fie înregistrate la primărie și să-și primească numerele de înmatriculare.”

XS
SM
MD
LG