Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „NewsMaker.md”


Invitata de astăzi este Olga Gnatkova

„În acest an autorităţile moldovene au fost generoase ca niciodată. Cadourile, anunţate de Partidul Democrat de guvernământ, curgeau unul după altul – reparaţia drumurilor, apartamente accesibile, creşteri salariale etc. Se părea că bugetul se va prăbuşi şi că nu vor ajunge bani pentru toate acestea. S-a adeverit însă că cheltuielile suplimentare sunt nesemnificative. Cum anume democraţii şi-au organizat campania de PR din resurse bugetare şi cu ce consecinţe pentru ţară – citiţi pe site-ul NewsMaker.

Fiecare al doilea deţinut din Moldova, ieşit la libertate, comite repetat infracţiuni şi revine în penitenciar. Se întâmplă inclusiv din cauza condiţiilor de detenţie şi scepticismul societăţii faţă de foşti deţinuţi. Situaţia începe să se schimbe însă datorită organizaţiile societăţii civile ce lucrează cu deţinuţii- în curând pe site-ul nostru puteţi citi istorii ale deţinuţilor care au reuşit să înceapă o viaţă nouă după ce şi-au ispășit pedeapsa de mai multe ori.

Gleb Zaiţev este campion multiplu al Moldovei la roller sport, trainer şi businessman. La 25 de ani el a reuşit nu doar să-şi transforme hobby-ul într-un business de succes, dar şi să deschidă un propriu proiect ce permite dezvoltarea roller-sportului în Moldova. Despre cum acesta şi-a pus pe roate afacerea fără a da mită citiţi săptămâna aceasta pe NewsMaker.md.”

[Transcriere: Alla Ceapai]

XS
SM
MD
LG