Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: NewsMaker.md


Invitata de astăzi este Galina Vasilieva.

„În prezent, Moldova nu mai este cea mai săracă țară din Europa, nimeni nu-i mai dictează, țara are un nou curs, de asemenea, are cel mai puternic partid și lider care vor avea grijă de popor. Toate acestea au devenit cunoscute după mitingul de amploare al PDM din 21 octombrie, la care au fost aduși oameni din toată republica. Grandiosul miting a asigurat televiziunile cu secvențe frumoase care vor putea să fie folosite în campania electorală, care, de facto, a luat start. NewsMaker a selectat patru cele mai importante mesaje pe care Partidul Democrat a dorit să le transmită la evenimentul de duminică poporului și oponenților săi.

Studiile europene cresc semnificativ șansele de a găsi un serviciu bine plătit în Moldova ori a începe o carieră profesională peste hotarele țării. Pe site-ul NewsMaker puteţi citi o prezentare a programelor europene de masterat, care vor fi lansate la începutul anului 2019. De menționat că aceste programe pot costa destul de ieftin, iar în anumite condiții pot fi și gratuite. Însă actele trebuie pregătite de pe acum.

După ce a stat la închisoare trei luni, fondatorul rețelei de cafenele Taxi Blues, Sergiu Enciu, i-a îndemnat pe locuitorii Chișinăului să ceară în cafenele și restaurante bonuri de casă și a propus lansarea acțiunii „Nu-i cecul – cere banii înapoi!”. În afară de aceasta, Enciu a publicat „volumul real al vânzărilor în rețea” pentru perioada 1-15 octombrie și i-a sfătuit pe ceilalți patroni de localuri să plătească corect impozitele și să ofere bonuri de casă. De ce sfatul fondatorului Taxi Blues nu a fost pe placul tuturor, citiți pe site-ul NewsMaker.md.”

XS
SM
MD
LG