Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: NewsMaker.md


Invitata de astăzi este Galina Vasilieva.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:36 0:00
Link direct


„Cum e să fii unionist în Transnistria? Noi i-am solicitat un interviu liderului filialei Partidului Liberal din Tiraspol, Vladimir Meleca. Din acesta veți afla care este atitudinea celor din Transnistria față de ideea Unirii, ce relații îi leagă pe Ghimpu și Jirinovski și cum filiala Partidului Liberal din Tiraspol a făcut agitație pentru Evghenii Șevciuk și Vadim Krasnoselski.

În Chișinău, orice alegeri înseamnă întotdeauna imprevizibilitate, intrigi și luptă politică acută. La alegerile parlamentare din februarie, 11 din cele 51 de circumscripții electorale au fost create în capitală și în suburbiile ei. În lupta pentru mandatele din capitală, multe partide și-au înaintat anume aici cei mai de cunoscuți reprezentanți. NM a adunat tot ce se știe despre candidații în circumscripțiile uninominale din Chișinău.

Moldova a intrat în top 5 țări din Europa și Asia Mijlocie după nivelul foarte înalt al mortalității cauzate de alimentația incorectă. Aceasta este concluzia autorilor unui studiu al Organizației Mondiale a Sănătății. Cauza cea mai răspândită a decesului în Moldova o constituie bolile cadio-vasculare, care adesea sunt provocate de obiceiurile alimentare incorecte. NM a discutat cu dietologi despre obiceiurile alimentare ale moldovenilor care provoacă îmbolnăviri grave.”

XS
SM
MD
LG