Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Newsmaker.md


Invitata emisiunii este Galina Vasilieva.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:38 0:00
Link direct


„Businessmanul Veaceslav Platon, care își ispășește pedeapsa pentru escrocherie în proporții deosebit de mari, a comunicat avocaților săi că i s-a propus să depună mărturii împotriva liderilor de opoziție Maia Sandu și Andrei Năstase. Potrivit afirmațiilor lui Platon, el a fost vizitat, la închisoare, de o persoană a cărui nume a refuzat să-l menționeze. Vizitatorul i-a propus să confirme legătura lui Sandu și Năstase cu președintele Fundației „Open Dialog” Ludmila Kozlovska. Detalii – pe site-ul Newsmaker.

Autoritățile din Moldova l-au înaintat pe înotătorul Ion Lazarenco la Premiul Nobel. Еl este prima persoană din lume care a traversat, din prima încercare, cele șapte strâmtori. Această inițiativă a apărut după ce Asociația Mondială de Înot în Aer Liber l-a recunoscut „Omul Anului”. Într-un interviu acordat pentru NM, înotătorul a spus de ce a plecat din țară și de ce el va promova Moldova și ideea coexistenței pașnice a popoarelor chiar și fără susținerea guvernului.

În buletinul de vot de la alegerile parlamentare din 24 februarie va apărea un simbol asemănător cu cel al Partidului Socialiștilor. Steaua roșie, cu cinci colțuri, una dintre razele căreia acoperă drapelul roșu-albastru. Steaua este noul simbol al Partidului Regiunilor, care ocupă poziția a 10-a în buletin. Cum s-a întâmplat acest lucru, aflați în articolul Newsmaker.”

XS
SM
MD
LG