Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: NewsMaker.md


Invitata emisiunii este Galina Vasilieva.

„Tânăra care săptămâna trecută a fost violată de șase bărbați, după care au aruncat-o de la etajul șapte, a decedat la 13 mai, la spital. Ea avea doar 16 ani. Nu a reușit nici să trăiască, să se îndrăgostească, să călătorească, nici chiar să absolvească școala. Toate aceste oportunități i-au fost luate odată cu viața. Însă cel mai mult șochează în această istorie nu atât istoria propriu-zisă, cât atitudinea multora. Aflați detalii în editorialul de la NM.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:37 0:00
Link direct


La Bruxelles se desfășoară, în aceste zile, evenimente consacrate aniversării a 10-a a Parteneriatului Estic, programul Uniunii Europene pentru statele din vecinătatea estică, inclusiv Moldova. Ce s-a întâmplat în acești 10 ani cu țările-partenere, cum „istoriile de succes” au alternat cu „istoriile eșecurilor” și cât de mult corespund așteptările de la acest proiect actualei realități – NM a analizat împreună cu un grup de experți.

În cazul proprietarului rețelei Andy’s Pizza, Andrei Tranga, arestat la începutul lunii mai, rămân multe neclarități. De exemplu, articolul acuzației: a fost învinuit într-un articol, dar arestat în altul. Provoacă multe întrebări și scrisoarea anonimă, care a apărut în presă cu o zi înainte de reținerea lui Tranga, precum și declarația ex-procurorului general al municipiului Chișinău. Aflați detalii pe Newsmaker.md.”

[Transcriere: Alla Ceapai]

XS
SM
MD
LG