Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: NewsMaker.md


Invitatul rubricii este Nicolai Paholniţchi.

Un ziar în fiecare seară
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:11 0:00
Link direct



„Astăzi şi în următoarele zile NewsMaker.md va publica câteva materiale interesante. Unul din articole va fi despre modul în care funcţionează businessul microbuzelor municipale. Este un subiect foarte actual dat fiind că luni transportatorii au protestat cerând majorări de tarife până la şase lei.

Corespondenta noastră Tatiana Sultanova încearcă să explice problema oamenilor nevoiaşi. Recent s-a propus modificarea criteriilor în baza cărora vor fi selectaţi cei care beneficiază de ajutoare sociale. Este o listă lungă de criterii în care se regăseşte de exemplu cuptorul cu microunde şi antenă parabolică. Dacă, bunăoară, persoana are acasă televizor şi cuptor cu microunde atunci scad şansele ei de a beneficia de ajutor social. NewsMaker a analizat în detaliu aceste criterii.

Mai citiţi un articol semnat de Nadejda Coptu care a studiat în profunzime ultima sentință a CEDO vizând conflictul între foştii acţionar ai centrului comercial „Gemenii”, din centrul Chişinăului.

În zilele următoare mai publicăm un long-read despre istoriile oamenilor care au avut de suferit din cauza firmelor care au construit mansarde în Chişinău.”

(Transcriere: Alla Ceapai)

XS
SM
MD
LG