Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Newsmaker.md


Invitata rubricii de astăzi este Stela Untilă.

„Doi pensionari din Transnistria au fost condamnați la închisoare, pe motiv că l-ar fi insultat pe liderul regiunii, Vadim Krasnoselski. NewsMaker a scris despre acest caz în septembrie 2019 și în pofida mai multor demersuri către autoritățile de la Tiraspol nu am reușit să obținem detalii despre acest dosar. Ce am reușit să aflăm după șase luni aflați pe site-ul nostru.

Un ziar în fiecare seară: Newsmaker.md
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:03 0:00
Link directRomânia a sistat cursele aeriene spre și dinspre Italia, iar Moldova a interzis zborurile spre Chișinău pentru cetățenii țărilor în care au fost înregistrate focare de coronavirus: de acolo, la bordul aeronavelor vor avea acces doar cetățenii Moldovei. NewsMaker a studiat, cum s-a modificat orarul curselor companiilor aeriene, cum acestea rezolvă problema curselor anulate și cea a returnării banilor, precum și dacă s-au schimbat prețurile biletelor.

În Moldova, toată lumea știe cum trebuie să fie o femeie adevărată și nu se sfiește să ofere recomandări în acest sens – de la părinți până la taximetriști: ce trebuie și ce nu trebuie să facă „o femeie adevărată”, de ce soțul ar putea înceta s-o mai iubească, care sunt motivele îmbolnăvirilor sale etc. NewsMaker a adunat 17 povești în articolul «Худопопых замуж не возьмут» („Slăbănoagele nu se vor mărita”).

XS
SM
MD
LG