Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Newsmaker.md


Invitata rubricii de astăzi este Galina Vasilieva.

Un ziar în fiecare seară: NewsMaker.md
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:39 0:00
Link direct„În ultimii 1,5 ani, procuratura nu a arestat niciun om de afaceri. Despre aceasta a anunțat procurorul general Alexandru Stoianoglo într-un interviu acordat pentru NewsMaker. La fel, el a menționat dacă este posibilă filarea judecătorilor de la Curtea Constituțională, de ce el nu este „omul președintelui Igor Dodon” și dacă e posibilă stabilirea în Moldova a „unei procuraturi noi, corecte” – detalii – pe site-ul NewsMaker.md.

Teoriile conspirației despre pericolul tehnologiilor 5G și al creării artificiale a COVID-19 cu scopul de „a cipa” populația nu au trecut pe alături de Moldova. Dacă e să urmărim rețelele sociale și mesageriile, în țară sunt mulți adepți ai acestor teorii. NewsMaker a analizat, daca ar putea antenele 5G să infecteze cu coronavirus și dacă cipul ar putea fi introdus pe neobservate în organismul omului, cu ajutorul vaccinului.

Declarațiile recente ale liderilor Partidelor PAS și DA, care au format blocul ACUM înainte de alegerile parlamentare, nu lasă loc de îndoieli că ei intenționează să lupte separat pentru președinție. Experții menționează că „acolo nu a fost niciodată dragoste”, dar oricum, nu trebuie să tragem concluzii pripite despre destrămarea definitivă a ACUM. NewsMaker a studiat, ce se întâmplă între colegii de ieri din blocul ACUM și cum influențează acest lucru asupra configurației forțelor la alegerile prezidențiale.”

(Transcriere: Alla Ceapai)

XS
SM
MD
LG