Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: NewsMaker.md


Invitata este Stela Untilă de la NewsMaker.md.

Un ziar în fiecare seară: NewsMaker.md
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:05 0:00
Link direct

„Peste două mii de lucrători medicali din Moldova s-au îmbolnăvit de coronavirus, iar 24 au decedat. În articolul «Față-n față cu COVID», NewsMaker a analizat situația din țara noastră și a comparat-o cu alte state.

După ce socialiștii și democrații au pierdut majoritatea parlamentară, Moldova a intrat într-o nouă criză politică. În articolul «Тупик or not тупик» («Impasul or not impas»), NewsMaker a analizat contradicțiile dintre jucătorii politici capabili să formeze o nouă majoritate, precum și cui (nu) îi sunt convenabile alegerile parlamentare anticipate.

Ploile torențiale din 22 iunie au provocat pagube în mai multe localități, inclusiv în raionul Ialoveni. Fotograful NewsMaker Andrei Mardari a mers la fața locului și a surprins imagini exclusive pentru portalul nostru.

Biroul politici de reintegrare consideră drept „nejustificate” și o încălcare a drepturilor omului dosarele penale inițiale în Transnistria pentru extremism și insultă a liderului de la Tiraspol. Este răspunsul oferit pentru NM de către șeful adjunct al instituției, Alin Gvidiani. Despre ce dosare penale este vorba, mai exact, aflați pe newsmaker.md.”

(Transcriere: Alla Ceapai)

XS
SM
MD
LG