Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: NewsMaker.md


Invitata este Stela Untilă de la NewsMaker.md.

Un ziar în fiecare seară: NewsMaker.md
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:16 0:00
Link direct

„Epidemia și carantina au provocat reducerea sau stoparea totală a activității economice și panică în rândul antreprenorilor.” NewsMaker a discutat cu oamenii de afaceri și cu experții despre businessul în epoca coronavirusului și despre cum văd ei «noua realitate economică» în Moldova. Despre aceasta — în longread-ul «Коронабизнес» («Coronabusinessul») și în noul film NewsMaker «Измениться или умереть» («Te schimbi sau mori»).

Fostul șef al departamentului de interne din stânga Nistrului, Ghenadii Kuzmicev se află de doi ani în închisoare. El a fost plasat singur în celulă, iar medicii de care are nevoie și avocatul său nu au acces la el. De asemenea, acesta nu a văzut nici măcar documentul conform căruia a fost condamnat la 13 ani de închisoare. Despre toate acestea, Kuzmicev a relatat în niște scrisori pe care le puteți citi pe portalul NewsMaker.md.

Valul de proteste împotriva rasismului, care s-a dezlănțuit la sfârșitul lunii mai, în SUA, s-a răspândit în toată lumea. NewsMaker vă propune să susțineți testul «Black Lives Matter» și să aflați dacă în viziunea voastră despre lume există elemente ale rasismului despre care s-ar putea nici să nu bănuiți.

Pe lângă toate, nu trebuie să uităm că e vară și orașul nu este nici pe departe locul în care ai dori să-ți petreci timpul liber. Unde ați putea să vă odihniți în Moldova, fără oraș și fără coronavirus — aflați din noua prezentare NewsMaker «Мед, вино и французский сыр» («Miere, vin și cașcaval francez»).”

XS
SM
MD
LG