Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Nordnews.md


Invitatul de astăzi este Dumitru Pelin.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:18 0:00
Link direct


„Sora candidatei Partidului Democrat din Moldova pe circumscripția nr. 11 Fălești, Iraida Bînzari, tot ea și președinte al raionului Fălești, este angajata a trei instituții de învățământ. Ea activează concomitent în calitate de soră medicală la un liceu și la două grădinițe din orașul Fălești. Informația a fost confirmată pentru Nordnews de managerii instituțiilor respective, printre care se numără și nepoata candidatei Iraida Bînzari.

Un alt material care a apărut astăzi pe Nordnews este intitulat Prezicătoarea Anghelina din Bălți consideră că Partidul Democrat va câștiga alegerile. Reporterii noștri au aflat cine, în opinia clarvăzătoarei Anghelina din Bălți, va învinge în parlamentarele din 24 februarie.

Jurnalistul Gheorghe Dolință a realizat un vox populi printre alegătorii din Bălți, în urma căruia a constatat că aceștia habar nu au de natura votului mixt și substanța referendumului consultativ.

În editorialul Am vorbit cu șefu’: aiștea o să mai rămână încă patru ani, Anatol Moraru realizează o succintă analiză a memoriei scurte a alegătorului din Republica Moldova. Autorul trece în revistă scenariile periculoase, demisiile de onoare, actele de corupție, hoțiile, abuzul de putere, scoaterea din cursă și invalidarea alegerilor, comise de actorii politici care, iată, aspiră la un nou mandat de deputat.”

XS
SM
MD
LG