Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Nordnews.md


Invitatul de astăzi este Dumitru Pelin.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:29 0:00
Link direct


„De Ziua Internațională a Femeii, marcată pe 8 martie, portalul de știrii nordnews.md a publicat un material intitulat: „O zi în care bărbații și femeile cunosc prețul florilor”. E un subiect despre cum bărbații din Bălți au asaltat dis de dimineață tarabele cu flori, căutând buchete alese pentru ființele dragi. Freziile, lalele, trandafirii și alte specii de flori au fost astăzi la mare căutare, or, de 8 martie bărbații au dorit să-și cucerească iubitele, să-și impresioneze soțiile, să-și dezmierde fiicele, să-și venereze mamele cu cele mai alese flori, pentru care ei au scos din buzunar de la 10 până la 700 de lei.

În editorialul „Lumea nu se termină mâine”, Anatol Moraru vorbește despre eventualele scenarii post-electorale din Republica Moldova. Autorul înclină fie spre o posibilă alianță PDM-PSRM, fie spre un alt exercițiu de corupere a deputaților din tabăra socialiștilor, or, Partidul Politic Șor și cei trei „independenți” sunt deja în buzunarul lui Plahotniuc, spune el. Totodată, Anatol Moraru consideră că Blocul electoral „Acum” are dreptul moral să nu facă alianțe nici cu PDM, nici cu PSRM.

Reporterii nordnews, pregătesc pentru săptămâna viitoare un reportaj despre Adriano Brusa, un italian căsătorit cu o moldoveancă, care, de dragul ei, s-a stabilit la Bălți, a deschis o afacere, o cafenea „Sapori di Italia”, frecventată nu numai de bălțeni, dar și de mica comunitate italiană din municipiu. Adriano spune că a reușit să depășească obstacolele birocratice, etnice, lingvistice și anumite prejudecăți, cu care s-a confruntat din primele zile ale șederii lui în capitala de nord. În rezultat, localul administrat de cuplul Brusa, este mai întotdeauna plin de clienți.”

XS
SM
MD
LG